Kontaktinformation

Mari Zetterqvist Blokhuis
E-post: mari@mzequitation.se
Tel: 073-946 96 79

MZ Equitation
Nordsångarv. 3
746 95 Skokloster

Gilla oss på Facebook

Kurser och föreläsningar


 INTRODUKTIONSKURS I KINESIOTAPE PÅ HÄST

Vi arrangerar regelbundet kurser i kinesiotape på Skällsta gård i Bro.

  Läs mer här!

________________________________________________________________________

BODY CHECK

Presterar du och din häst på topp?

Har du eller din häst rörelseinskränkningar, låsningar eller någon annan muskelpåverkan kan detta påverka samspelet både psykiskt som fysiskt? Ryttare med egen häst erbjuds en "Body Check" där du får en genomgång av både din egen och din hästs kropp och rörelser för att ni ska få möjlighet att prestera optimalt tillsammans – läs mer här!


 

RID PÅ VÅGEN

Boka in en kursdag med fokus på sitsen! Kursens syfte är att ge instruktörer, ridlärare och tränare verktyg att utifrån ett helhetsperspektiv arbeta med ryttarens sits och inverkan, både till häst och med kompletterande övningar utan häst - läs mer här!


FÖRELÄSNINGAR OCH CLINICS

Jag håller föreläsningar i pedagogik och undervisningsmetodik inom ridsporten. Dessutom åker jag ut till ridsklolor och ridanläggningar och håller clinics om ryttarens sits där jag visar hur ryttare kan förbättra sin sits genom övningar både till häst och utan häst där jag bland annat jobbar med Balimo pallen.

Mitt mål är att ryttare ska förbättra sin ridning och samtidigt minska risken för att hästen ska påverkas negativt av ryttarens sitsfel.

Jag har fått en heltidstjänst som doktorand och därför har jag bara clinics och föreläsningar i begränsad omfattning för tillfället.

MZ Equitation  Nordsångarv. 3  746 95 Skokloster  Telefon: +46( 0)73-946 96 79  Web: NyWeb